maanantai 21. toukokuuta 2012

Loppukiri

Ensi viikolla on ravitsemusterapeutin vastaanotto ja silloin pitäis olla se 5% painosta pois. Vaaka näytti aamulla 125,9kg, eli loppuun asti saan painaa sata lasissa :)

Ajattelin sunnuntaina alottaa pussikuurin, jotta varmistan et paino on takuulla laskenut tarpeeks. Tarkkailen tilannetta kuitenkin ja jos hyvältä näyttää jatkan niin kuin tähänkin asti.
Salilla kävin viime viikolla kaks kertaa ja perjantaina polvi oli jo kunnossa. Kävin sitä näyttämässä lääkärille, joka otti nestettä polvesta pois ja paraneminen alkoikin sitten nopeasti. Perjantaina poljin kuin hurmoksessa, oli niin ihanaa kun mistään ei sattunut :D Tänään oli aika lailla normaali salikäynti. Olen nostanut painoja kaikissa muissa paitsi pystypunnerruksessa, rintalihaksissa ja dipissä. Teen kolme sarjaa ja pyrin pyöräilemään vähintään 5km. Tänään tietysti meni alle sen kun eilen kävin pyöräilemässä ihan muuten vaan. Yritän pitää treenin kivana ja jos ei ihan joka asia huvita niin ehkä sit seuraavalla kerralla huvittaa. Tänään ei siis huvittanut pyöräillä jälkilämmittelyjä, poljin alkulämmittelyksi 4,5km.

Mulle on yks kaks itse leikkauksesta tullut motivaatio laihduttamiseen. En tiedä onko tää "nälkä kasvaa syödessä" syndrooma vai mikä, mutta kun vaan ajattelen et leikkaus on edessä niin tsemppi nousee kuin itsestään. Onhan se aina parempi mitä enemmän saa painoa pois jo ennen leikkausta, sitä mukavampi on sit leikkauksen jälkeen.

Lueskelin joku aika sitten lihavuusleikkauksen läpikäyneiden blogeja ja jossakin niissä sanottiin että laihduttaa nyt viimeisen kerran. Se on myös mulle tosi iso motivaattori; ajatus siitä et teen tän nyt viimeisen kerran. Haluan tehdä tän hyvin ja haluan saada tuloksia. Nyt olen alkanut haaveilla myös "mitä jos" -haaveita. Mitä jos paino putoaakin niin ja niin paljon, Mitä jos ensi vuonna ostais uudet uikkarit, Mitä jos nahka alkaa roikkua jne.




 No, toi viiminen ei oo haave, mut on sekin käyny mielessä :P Pitää kysyä ravitsemusterapeutilta kuinka isoista kilomääristä on kyse. Olisiko mun mahdollista päästä normaalipainoon? Kannattaako se ottaa tavoitteeksi? Kyseessä olis silloin yli 50 kilon pudotus. Vai pitäiskö tavoitteen olla maltillisempi?

Kesällä todennäköisesti otan hiukan löysemmin (tässä se vaara piilee!) ja myös päivitän blogia  harvakseltaan. Painon pyrin kirjaamaan muistiin joka viikko. Katsotaan nyt miten ehdin kaikelta uimiselta ja auringonpalvonnalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti