lauantai 5. tammikuuta 2013

Meninpäs salille!

Tällä viikolla en vielä ollut käynyt salilla, mut onneks kuitenkin kävin. Mun tavoite on vähintään kerran viikossa ja pääsin siis tavoitteeseen tälläkin viikolla. Lauantaina klo 16 jälkeen salilla olikin kiva käydä, koska siellä ei ollut muita. Tein normaalin ohjelmani ja sen lisäks jalkaprässillä 90 paunalla 3x15, reiden ojentajia 55 paunalla 1x10 ja lähentäjiä samoin. Ojentajia tehdessä polvet rutisi niin järkyttävästi että en tiedä uskallanko niitä enää tehdä...
Kun sitten olin salilla tosiaan yksin niin päätin kokeilla myös soutulaitetta. En oo sitä aiemmin kokeillut, koska oon ajatellut et se ei ehkä olis selälle hyvä ja et maha olis tiellä. Nyt sit kokeilin ja sehän oli ihana kapistus! Soutelin n. 20 minsaa ja 1,5km. Otti hartioihin hiukan ja menin sit tärinäkoneeseen vielä ihan viimiseks, ja siinähän lihakset rentoutui kivasti.



Joulu meni aika lailla siten kuin olin kuvitellutkin. Mulla oli ruokalusikallinen rosollia, viipale kinkkua, hiukan etikkakurkkua, ruokalusikallinen lanttu- ja perunalaatikkoa ja nokare homejuustoa. Rosollia ei yllättäen mennyt kuin haarukallinen ja huomasin vielä joulun aikana että se dumppaa tosi helposti. Eli mun yks suosikeista täytyy jättää vähemmälle. Tai no, katotaan nyt ens jouluna taas. Laatikot meni kaikkein helpoiten, mut ne nyt onkin sosetta. Glögiä join myös ja se meni päähän kuin häkä. Samalla tavalla kuin se karpalolonkero. Haihtui kuitenkin myös nopeasti pois. Ainoa mikä hiukkasen harmittaa joulun syömingeissä on suklaa. Sitä meni yllättävän paljon ja yllättävän helposti. Ja makeuteen tottuu äärettömän nopeesti! Uuden vuoden jälkeen tuli jo sellainen olo että pitää oikeesti jättää herkut vähemmälle kun söin lähes koko purkillisen Ben & Jerry´s half baked -jätskiä! Se on kyllä ihanaa et jos makeaa tekee mieli niin pieni ruoka-annos vie sen mennessään. Eli kun maha on täynnä niin makeaa ei tee mieli. Onneks maha täyttyy edelleen aika pienestä! Tarkkana saa kuitenkin olla. Onneks ens viikolla alkaa taas arki niin tulee syömisiin ja liikkumisiinkin joku rytmi. Tätä EN mokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti