keskiviikko 19. syyskuuta 2012

ENEn toinen päivä ja salikäynti

Ihan kivasti meni eilinen päivä, kun nälkä alkoi ilmoitella tulostaan, join pussillisen ja paljon vettä. Eilisen päivän aikana meni myös kokonainen kurkku ja kaksi tomaattia. Nälkä oli aina pari tuntia pois ja ilmoitteli taas tulostaan, mut hyvin riitti neljä pussia ja yks patukka pitämään nälän poissa. Kunnes sitten yöllä valvoin 45min koska oli ihan järkyttävä NÄLKÄ.



Kävin myös vessassa neljä kertaa yön aikana, eli nesteitä tuli nautittua runsaasti. Tänä aamuna kävin vaa´alla, vaikka ei ehkä kannattais, ja paino oli pudonnut 1,8kg. Tästä eteenpäin yritän käydä vaa´alla vain kerran viikossa.

Tänään olin sitten salilla. Ajattelin että teen sen minkä jaksan ja käytän pienempiä painoja. Eipä juurikaan tarvinnut painoja vähentää, tuntui ihan hyvältä ja lopussa poljin 10 minsaa ja 5km. Olo oli salilla ja sen jälkeen loistava. Ennen salille menoa söin banaanin. Treenin aikana, ennen sitä ja sen jälkeen join runsaasti vettä.




Mukavaa jos salilla voisi käydä koko ENEn ajan!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä ENE-dieettiin!Toivottavasti nälkäongelma pienenee nopeasti, ainakin sitten ,kun pääset ketoosiin. en nyt äkkiseltään blogistasi löytänyt, että milloin sinulla sitten suurinpiirtein olisi aika leikkaukseen? :)

    muutoslahteeminusta.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Saisko tänne blogiin muuten lisättyä sellaisen lukija kohdan, sitten saisi kätevästi kaikki tekstit suoraan bloggeriin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, tänään jo tuntuu olevan helpompi päivä :) Mulla on leikkaus 16.10.12. On se täällä jossain mainittu, kaiketi :D
    Jaa millasen lukija kohdan? Ja minne bloggeriin? Mulla on kato neitsyys menossa tässä blogissa :)

    VastaaPoista