sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Jessica Simpson ja ENE puolivälissä

Jessica oli pyytänyt päästä laihdutusleikkaukseen, mut onneks rahallakaan ei saa kaikkea ja jopa kaks lääkäriä oli kieltäytynyt tekemästä leikkausta! Hiphei, mä olen tyytyväinen. Jessicalla ei todellakaan ole niin paljon ylipainoa, että se leikkausta tarvis. Eikä se ole kamppaillut kilojensa kanssa kuin vasta toukokuusta. Mut tässä taas nähdään kuinka Hollywoodissa (ja jopa Suomessa) oletetaan äitien olevan entisissä mitoissaan parin viikon kuluttua synnytyksestä. Onneks lääkäreillä on ollu järkeä päässä ja ovat suositelleet luonnollista, hidasta laihdutustapaa. Ja sitäpaitsi, Jessica on mun mielestä tällä hetkellä aika hot! :D


ENE alkaa tuntua ihan hyvältä, mut kyllä mun edelleen vaan tekee mieli syödä ja nälkä on jokapäiväinen vieras :( Tosin nälkä lähtee heti kun juo, mut pötypuhetta et ketoosissa ei tulis nälkä! Vessassa hypin joka yö monta kertaa, eli nukkuminen on mitä on ja koko ajan väsyttää. Mut tavallaanhan kroppa onkin väsymystilassa kun koko ajan pusken eteenpäin liian pienillä kaloreilla. Paino putoaa kuitenkin kivasti ja huomenna olis gastrolla lääkäri/sairaanhoitaja vastaanotto.
Eilen kroppa sanoi yks kaks iltapäivällä et lähdepäs liikkeelle siitä. Niinpä sit tein 50 minsan kävelylenkin ihanassa syysilmassa. En suunnitellut etukäteen mistä kävelen ja kuinka kauan, mut toi 50 minsaa oli just sopiva, hiukan alkoi väsyttää just ennen kun kotiin pääsin, eikä tehny enää mieli pidemmälle mennä. Tänään ajattelin salille mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti