torstai 20. syyskuuta 2012

Tuntuu helpommalta, vai luulenko vain?

Eilen illalla oli taas ihan älytön nälkä ja odottelin unta aika pitkään. Vessassa tuli käytyä yön aikana 5 kertaa kuusella.


Onneks aamua kohti helpotti ja sain hiukan nukuttuakin. Aamulla oli ihan hyvä olo ja join ekan pussillisen + vettä ja lähdin siitä aika nopsaan sit kävelylenkille n. puoleksi tunniksi. Tapani mukaan ajattelin syödä banaanin ennen salille lähtöä, mut menikin vain puolikas ja sit oli maha täynnä!


Kävelylenkin jälkeen mua huimas hitusen ja huimaus jatkui salilla myös. Otin aika rauhalliseen tahtiin ja vähensin painoja osasta koneita. Yhdessä tein vain yhden toiston. Huomasin et eilisestä oli tullu ojentajat kipeiks, muuten en kolotuksia missään huomannut. Pyörällä en jaksanut kauheen paljon pyöräillä, vain 5min ja 2km. Tuntuu et lihakset ei vaan jaksa :D Olo oli kuitenkin suht hyvä, pientä huimausta oli.
Kotona oli sit tietty jo kauhee nälkä ja päätin paistaa tilkassa öljyä pussillisen (300g) aurinkokasviksia (porkkana, paprika, papu) ja sipulikuutioita. Mietin et mahtaako aurinkokasvikset olla sallittujen listalla, olen tietysti hukannut ENE ohjeet jonnekin, mut sit ajattelin et hällä väliä, mä syön nää NYT. Aloin siis syödä hyvällä halulla, mut kas kas, en pystynyt syömään kuin puolet ja alkoi tökkiä. Säästin sit loput, join suklaapirtelön ja vetäsin vielä sen puolikkaan banaanin jääkaapista ja sit olinkin ihan ähky. Mielenkiintoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti