maanantai 10. joulukuuta 2012

- 30 kiloa! ...ja paleltaa

Tänä aamuna se sitten tapahtui! Meni -30 kiloa rikki :D



Mietiskelin tossa et mitä muutoksia oon tapahtunut tai mikä on eri tavalla nyt kun läskiä on 30 kiloa vähemmän. Mieleen tuli aika paljon kaikenlaista:
-maha on huomattavasti pienentynyt, samoin jenkkakahvat
-olo on ihanan kevyt
-jaksan kulkea ylämäet paremmin
-jaksan ylipäätään kävellä enemmän ja hengästymättä
-pystyn nostamaan ja laskemaan tavaroita lattialle/lattialta ilman että tuntuu että pää poksahtaa veren pakkautuessa
-kengännauhatkin menee helpommin kiinni
-uusi lempiasentoni on istua jalka toisen päällä (se kuulema aiheuttaa suonikohjuja, mutta on vaan jotenkin niin kotoisen ja turvallisen tuntuinen asento!)
-vaatteet alkaa käydä suuriksi, varsinkin paidat, mutta myös housuissa on löysyyttä
-fleecepusakka, joka aiemmin kinnas päällä, on nyt väljä
-mieliala pysyy pidempään ja useammin plussan puolella. Ihan kuin olisi jokin ihana salaisuus, joka tulee mieleen monta kertaa päivässä ja saa hymyilemään. Ja tieto siitä että tästä mennään vielä alaskinpäin!
-palelen nykyisin lähes koko ajan. Vakiovarusteet on villasukat ja villatakki.

Tavallaan toi palelu on ihan kiva (tai ainakin ok) juttu, koska aiemmin hikoilin tosi helposti. Pää ja kasvot oli märkänä, enkä voinut pitää talvellakaan villapaitaa kuin ulkona kovilla pakkasilla. Vaikka nyt paleltaa niin vaatteilla ja filteillä saan olon mukavaksi ja ulkona tulee sen verran liikuttua ettei vilu pääse liki. Eilen katselin telkkua päälläni farkut (joo ne mahtuu nyt päälle) t-paita, villatakki ja villasukat. Palelin silti, joten kiskoin päälleni vielä meidän varatäkin. Makoilin täkin alla ainakin puoli tuntia, mutta silti sormet oli ihan kylmät. Kuuma juoma yleensä helpottaa tilannetta kun mikään muu ei auta. Niin juu ja öisin on yöpaita ja villasukat ihan must, muuten ei nukkumisesta tule mitään kun meinaa jäätyä!
Mutta en valita! Toisetkin 30 kiloa saa lähteä pois ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti