maanantai 17. joulukuuta 2012

Heipä hei kylkikaari!

Sunnuntaina herätessäni jäin sänkyyn makoilemaan ja venyttelemään ja nautiskelemaan hyvästä olosta kun äkkiä käsi koski johonkin kyhmyyn kyljessä. Aloin sitä sitten ihmetellä ja puristella ja tajusin että kylkikaarihan se siinä tuntuu ihon (ja läskien) alla. Jäin siihen hetkeks ihmettelemään ja silittelemään kylkeäni ja sit nousin aika hyvällä tuulella sängystä :D


Tuohon muutoksiin kun on pudonnut 30 kiloa, on lisättävä vielä että salilla pehmusteet tuntuu kovilta ja joihinkin laitteisiin pääsee aika vaivattomasti nykyään. Omat pehmusteet on sen verran huvenneet et esim. lähentäjä-loitontaja -koneen tyynyt tuntuu suorastaan kovilta. Salilla menee muuten jo aika kivasti. Viimeks tein 45 paunan painoilla vatsalihaksia, ja se tuntuu olevan aika sopiva paino ainakin hetkeks. Painoja oon saanu muutenkin nostettua, eikä enää oo sellaista huimaavan heikkoa oloa kun siellä painaa. Ihana tunne!

Syömisen kanssa on edelleen opettelua. Tällä viikolla en onneks oksentanut muuta kuin sunnuntaina. Söin lämpimän voileivän, jossa oli metvurstia päällä. Joko söin liian nopeesti tai sit se metvursti oli liikaa.
Just äsken söin Korpelan broilerkuutioita ja vähän mietityttää onko ne tulossa ylös vai ei. Dumppaa siis.
Piimä ja marjakeitto on edelleen mun suosikkeja, samoin maustetut rahkat ja jogurtit. Niillä mä pääasiassa edelleen elelen. Esim. toi broilerin syöminen ei just nyt tunnu kauheen hyvältä idealta...

Vaikka paino putoo niin välillä on pelko että syön sittenkin liikaa. Hullu ajatus kun tiedän etten PYSTY syömään liikaa. Tai joo, pystyn, mut sit tulee oksennus. Ja kroppa tuntuu merkillisen pehmeältä ja löllöltä. Pää ei tahdo pysyä mukana tässä jutussa. Onneks mulla on vielä pitkä matka edessä ja aikaa opetella!

EDIT: Aijoo! Perjantaina otin ekan kerran alkoholia! Join pullollisen karpalolonkeroa ja kylläpä maistui hyvältä. Hiilihapot olin sheikannu juomasta pois ja maha ei ollu oikeastaan moksiskaan, mut päähä kyllä meni kuin häkä. Sanoisin et yks pullollinen vastas ainakin viittä pullollista. Tosin nopeesti tuli myös daunarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti