sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Adele ja märkä rätti

Taannoin tässä joku mallipomo (oliko se Lagerfelt?) totesi että Adele on kaunis tyttö, mutta ylipainoinen. Noh. Se mallipomohan on tunnetusti homo, niin eipä ihme että kurvikas kaunis naisen vartalo pelottaa, jos kerran kiinnostus on poikamaiseen / miesmäiseen kehoon kallellaan. Mut sitä mä en tajua et miks muutama homo mallipomo pystyy määrittelemään koko maailman kauneus/naisihanteen. Eihän siinä oo mitään järkeä. Sehän ois vähän sama kuin jos vaikka joku diktaattori jossakin päättäis et kaikkien on painettava yli 60 kiloa, vaikka maassa olis asiat rempallaan, ei olis ruokaa, eikä rahaa kellään. Jotenkin mä en vaan pysty tajuamaan et miks NORMAALI naisen vartalo ei kelpaa catwalkeille. Ja sit kun puhutaan plussize malleista ja xlmalleista niin nehän on just niitä normaalin kokoisia. Käsittämätöntä. Ja miten muka Adelesta saa läskin?


Tämä nainenhan on normaalipainoinen. Se mikä on musta tylsää on se et Adelekin näyttäis laihtuneen, vaikka jossain vaiheessa vakuutti olevansa tyytyväinen naisellisiin kurveihinsa. Sama kävi Kelly Osbournelle. Se sanoi olevansa tyytyväinen pyöreänä ja väitti ettei koskaan laihduta. Ja kuinkas sitten kävikään. Aika monelle naiselle on käynyt niin et ensin ollaan ihan tyytyväisiä kurveista ja sit hetken päästä (painostuksesta) laihduttavat. Shakirakin oli aika lailla pyöreämpi aloittaessaan uraansa kuin mitä se on nykyään.



Eikä sillä tossakaan kuvassa oo mitään ylimääräistä. Mut niin vaan tuli siitäkin kapoisampi.



Eipä ero suuri ole, mut muistan Shakiran olleen rasvaisempi Whenever wherever videollaan.

Kaikkein älyttömintä mitä voi pyöreälle (normaalipainoiselle) naiselle sanoa on "mut sulla on kauniit kasvot". Joo, se kuulostaa ihan kivalta. Mut miks ei voi vaan sanoa "olet kaunis". Koska viestinä on "kasvot on kauniit, mutta vartalo sikaruma. Jos laihtuisit niin olisit kaunis muualtakin kuin kasvoista". Et jos ei "lihavalle" keksi mitään kaunista sanottavaa, niin tonkin voi jättää sanomatta, koska se tuntuu märältä rätiltä vasten kasvoja: lämmin, mutta läiskähtää silti ikävästi ja satuttaa. Tai voishan sitä ruveta naisille viljelemään kohteliaisuuksia: Voi miten ihana pikkurilli sulla on! Ootko muuten huomannu et sun polvet on todella kauniit! Sun korva on sitten söpö! Paskat. Joko nainen on kaunis tai ei, ja useimmiten ihmiset ON kauniita.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti