torstai 22. maaliskuuta 2012

Salmiakkitassu

Käväisin tässä joku päivä naapurikunnassa ostamassa murusille ruokaa, kun tässä meidän kylässä ei ole lemmikkitarvikeliikettä. No siinä naapurikunnan eläintarvikeliikkeen vieressä on tarjoustalo, mistä saa salmiakkitassuja.
Siis näitä:

Ja salmiakkitassuthan on, kuten kaikki tietää, maailmankaikkeuden parhaita karkkeja. Jos maailmasta loppuis kaakaon ja sitä kautta suklaan tuotanto just nyt tai vaikka en ikinä enää saisi yhtäkään hedelmäkarkkia, olisi kaikki silti ihan hyvin, jos vaan salmiakkitassut säästettäisiin. Salmiakkitassut on siis parasta karkkia mitä maa päällään kantaa. Got it? Hyvä.
Eli kun sain murusten ruuat autoon, lähdin tietysti piipahtamaan tarjikseen ja ostin (tarkistin pussin kyljestä) 255g salmiakkitassuja. No, söin mä niitä sentään kolmena päivänä, mut aika hyvin taas tässä laihduttaessa tuli lipsuttua. Tai onko tää nyt lipsumista? Eikös tää ole elämää? :D Ehkä vois ens kerralla ostaa puolet tuosta määrästä tai vaikka 100g ja opetella syömään hiukan vähemmän kerralla. Mut oisko siinä mitään kivaa...? Kaipa makuaisti tässä pikkuhiljaa muuttuu ja vähempi määrä tyydyttää herkkuhimon. Tai oiskohan sitä joskus niin onnellisessa tilanteessa et hedelmät riittäis nannahimon selättämiseen. Se oliskin hieno tilanne!



Kyllähän noi aika herkuilta näyttää. Kun vaan oppis syömään niitä vähän enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti