torstai 19. huhtikuuta 2012

Alkulentoa!

No niin! Johan alkaa niin sanotusti lyyti kirjoittaa :D Olin eilen kävelyllä n. puoli tuntia mäkisessä maastossa. Olo oli hyvä, enkä ollu ihan puhki poikki pihinä kun pääsin perille. Tänään oli salipäivä ja olin etukäteen miettinyt että jos sali on tyhjä (tai vähän porukkaa) ja jos olo on semmoinen että jaksan niin teen kaksi sarjaa. Salilla oli tasan yksi mies polkemassa kun saavuin paikalle. Poljin alkulämmittelyksi 10 min ja 5,7 km!!! Hiki virtasi ja olo oli hyvä. Tein normaalin kierrokseni ja sen päätteeksi totesin että kyllähän tässä vielä toisenkin voi tehdä, eikä edes tuntunut raskaammalta kuin ensimmäinen. Vitsit että olo oli kuin parhaimmalla bodarilla habatreenin päätteeks.Tein siis 2 sarjaa 15 toistolla. Lopuksi vielä poljin 15.01 min ja 6,6km!!!


Olo oli aika muikea salilta lähdettäessä, mut n. tunnin kuluttua siitä alkoi nukuttaa ihan järkyttävän paljon.






 Söin kyllä lounaan heti salilta tultuani, mut silti olen viittä vaille nukahtamassa pystyyn. Muisto euforisesta olosta salilla saa kuitenkin hymyn huulille. Oli pitkästä aikaa sellainen olo, että jaksaa polkea vaikka kuinka ja tehdä salilla vaikka kuinka. Rauhoittelin kuitenkin ja tein mitä etukäteen ajattelinkin, enkä myöskään lähtenyt polkemaan varttia enempää.
Syömiset on aika lailla samat kuin muulloinkin: jogurtti+pikapuuro+lasi maitoa aamupalaks, banaani+lasi maitoa välipalaks, salaatti+lasi maitoa+eloveena juoma lounaaksi ja äsken söin välipalan: kuppi kahvia+pehmopala. Iltapalalle kokeilin eilen mansikoita (pakaste) maitoa ja kaurahiutaleita. Nam! Tänään sama, mutta vadelmilla.


Ja hei! Huomaan että joku tai jotkut ovat käyneet blogiani lukemassa. Mä lukisin mielelläni kommentteja :) Rohkeesti vaan kommentoimaan ja kyselemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti