keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Rimpuilua ja hyvää oloa

Muistin viime viikolla käydä vaa´alla vasta keskiviikkona ja paino oli silloin 131kg. Pääsiäisen jälkeen en ole uskaltanut painoa punnita.


No tajusin sitten että toukokuun loppuun on enää 7 viikkoa aikaa ja pudotettavia kiloja on lukuisia. Eli nyt loppui rimpuilu ja alkoi tositoimet. Sen kunniaksi kävin aamupäivällä kuntosalilla ja syön lounaaksi aurinkokasviksia!
Salilla poljin pyörää 10 minsaa alkulämmittelyksi ja kun parempina päivinä pääsin 5km eteenpäin niin tänään meni 2,87km. Loppulämmittelyksi poljin vielä kilsan neljässä minuutissa. Tein vain yhden sarjan 15 toistolla. Ja olo on mahtava! Taas kerran ihmettelen miksi tätä taukoa on kestänyt niin kauan kun salin jälkeen olo on aina niin ihana.






Niin joo! Törmäsin eilen yhteen tuttuuni, jolle on tehty lihavuusleikkaus n. vuosi sitten. Hän näytti hukanneen puolet itsestään matkan varrelle. En huomannut kysyä paljonko painoa on pudonnut, mutta hän kertoi olevansa todella tyytyväinen että meni leikkaukseen. Hän voi kuulema nyt syödä mitä tahansa, mutta ei liho. Ei ole myöskään tarvinnut minkäänlaisia ravinnelisiä, ei edes B-vitamiinia, mutta kertoi olleensa hyvin tarkka syömisten kanssa. Vatsaan oli tehty 7 reikää ja kaikki lääkkeet olivat jääneet leikkauspöydälle. Mukava kuulla taas kerran hyvistä tuloksista! Ja sit syömään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti