sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Huomenna neljä viikkoa leikkauksesta

Ja olo on mainio. Dumpingia tulee edelleen aika helposti, varsinkin jos syö uutta ruokaa ja liian nopeasti. Nestemäisiä pystyy juomaan huomattavasti helpommin kuin kiinteitä. Viikonloppuna esim. söin lasagnea ja kaks rkl oli ihan liikaa. Mahaan tais mahtua kolme haarukallista. Sit taas piimää menee aika helposti jopa 2,5dl kun siemailee rauhallisesti. Musta tuntuu et dumpingia aiheuttaa mulla ennemminkin rasva kuin sokeri, tosin kovin sokerisia ruokia en oo edes syönyt. Tai no, ainakaan irtokarkit tuntui menevän ihan kivasti.
Tänään ajattelin harrastaa jotain fyysistä aktiviteettia taas. En oo vielä päättänyt meenkö kävelylle vai salille. Mahassa on edelleen mustelmia jäljellä ja se on osin tunnoton. Aina välillä nippaa hiukan sieltä täältä, mut vaikkapa tässä istuessa tuntuu normaalilta, joskin kevyemmältä :) Koskahan niitä vatsalihaksia saikaan ruveta taas treenaamaan...


Leikkauksesta siis neljä viikkoa ja paino pudonnut neljä kiloa. Tätä tahtia oon aika lähellä satasta jouluna. Oispa kiva aloittaa uusi vuosi kaksnumeroisella vaakalukemalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti