maanantai 19. marraskuuta 2012

Kilo viikossa!

Leikkauksesta viisi viikkoa ja paino pudonnut viisi kiloa. Tajusin tässä et kohta napsahtaa 30 kilon raja puhki. Se innostaa, mut myös vähän jännittää!

Nyt yritän keskittyä enemmän juomiseen. Oon jo pidemmän aikaa juonut liian vähän ja eilen oli aikamoinen päänsärky, johon otin buranan. Mietin et aamupalalla ei varmaan oo niin kauheeta kiirettä, josko vaikka joisi sen sijaan. Niinpä nyt aamulääkkeiden kanssa lipittelin vettä ja parasta aikaa hörpin options kaakaota.



Paino on siis pudonnut ihan kivasti, mutta iho mulla on rutikuiva. Kädet näyttää ihan vanhuksen käsiltä, mulla on kämmenselät sellasta ohutta, kuivaa paperi-ihoa. Taidan saada rasvaa liian vähän, koska en juurikaan syö leipäää, enkä saa rasvaa myöskään salaatinkastikkeissa. Pähkinöitä syön silloin tällöin, mutta niitäkin satunnaisesti. Taidan nostaa pähkinäpussin pöydälle, niin tulee napattua niitä enemmän. Lisäks ajattelin lorauttaa rypsiöljyä jonkun ruuan joukkoon. Miltähän rypsiöljy maistuu rahkan joukossa...?



Eilinen salikäynti tuntui aika hyvältä. Sain ennen lähtöä syötyä kokonaisen banaanin ja join lasin maitoa. Salilla jaksoin aika hyvin, vaikka oonkin ihan suosiolla vähentänyt painoja oikeastaan kaikista laitteista. Nyt kyllä tekee mieli jo käydä useammin salilla ja saada edistystä, mut eipä tässä mikään kiire ole. Pääasia et salilla tulee käytyä. Proteiinin saannista täytyy myös pitää huoli. Lihakset surkastuu salikäynneistä huolimatta, jos en saa tarpeeks proteiinia! On vaan aikamoinen haaste juoda riittävästi ja turvata riittävä proteiininsaanti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti