perjantai 9. marraskuuta 2012

Loimulohiöverit ja pyöräilyä

Kävin vanhempainillassa pyörällä. Etukäteen jännitti tuleeko paha olo ja miten muuten jaksan kun kropassa ei juurikaan kaloreita ole. Söin hiukan (niinku voisin muka syödä paljon!) ennen lähtöä ja reissu meni ihan hyvin. Tuli sellainen olo et voisin mennä salille seuraavana päivänä, mut kiltisti aion nyt odottaa, mennä vasta ens viikolla ja käydä ihan vaan kävelyllä sen sijaan. Ihana tunne oli kun jaksoin pyöräillä hyvin ja kävelylenkitkin menee jo aika vauhdikkaasti. Tuntuu voimakkaalta!



Sit vähemmän mukavaa asiaa. Aion kertoa oksutarinan taas,  et herkimmät voi lopettaa lukemisen tähän ;)
Oon tässä viime päivinä miettinyt et saanko tarpeeksi proteiinia. Hoksasin että en oo syönyt juurikaan kalaa/ lihaa tai munaa ja tänään kaupassa päätin sit pitkästä aikaa ostaa kalavalmiin loimulohifileetä paketin.



Tossa kolmisen tuntia sitten avasin paketin ja söin siitä haarukallisen. Pureskelin huolella (siinähän voi olla vaikka piikkejä) ja otin toisen haarukallisen. Kylläpä maistuu hyvältä, vaikka en juuri muuten kalasta välitä. Kolmas haarukallinen ja huolellinen pureskelu. Meniskö vielä yksi haarukallinen. Odottelin hiukan ja luin Aku Ankkaa siinä sivussa ja sit pureskelin vielä neljännen haarukallisen.  Hyvää oli ja maha tuli sopivan täyteen. Menin sohvalle pötköttelemään eikä kestänyt kauaakaan kun pahoinvointi iski. Kävin yökkimässä, mutta juuri mitään ei tullut. Vanhaan tapaan ajattelin että kerrasta olo helpottuu, mut eipä helpottanutkaan :(
Pahoinvointi jatkui ja rinnassa tuntui kuin olisi närästänyt, vaikka se ei kai GBPn jälkeen ole enää mahdollista. Totesin siis olevani liian täynnä ja odottelin vain että olo helpottuisi. Ei helpottanut. Ei muuta kuin uudestaan yökkimään. Lopulta kävin yhteensä neljä kertaa pytyllä ja viimeisellä kerralla kaikki kalat tuli ylös ja olo viimein helpotti. Yhteensä kärvistelin noin tunnin verran, ja se kyllä tuntui pitkältä ajalta se. Eli kantapään kautta tuli opittua se että UUTTA ruoka-ainetta on syytä nautiskella erityisen varovaisesti. Ihan ku en sitä jo ennen ois tajunnu, voi helvetti. No, nytpä tuli muistutus taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti