tiistai 6. marraskuuta 2012

Yöksis

Mä söin eilen varovasti spagettia ja jauhelihakastiketta. Aikaa meni n. 15 minsaa ja pureskelin huolella n. 5 haarukallista. Sit alkoi tuntua siltä et riittää ja ajattelin et juon hiukan maitoa päälle. VIRHE!
Hulautin suuhuni vanhaan malliin maitoa ja nielin ekan kulauksen. Maha tuntui tosi täydeltä ja mietin että mahtaako sinne nyt enää mahtua mitään. Nielaisin uudestaan ja ajattelin että vielä on suussa hiukan maitoa, ja se pitäis niellä, mut jos nielen niin maha menee yli äyräiden. Nielaisin sit kuitenkin viimeisenkin kulauksen, ei huvittanut sylkeä sitä lavuaariin. Aloin siinä sítten korjailla lautasia pöydästä kun äkkiä arabia kutsui. Kiiruhdin vessaan ja sieltähän ne viimeiset kulaukset maitoa sitten tulivat takaisin. Olo helpotti välittömästi ja mietin itsekseni et ens kerralla kuuntelen kroppaani ja syljen suustani loput ulos kun masu sanoo TÄYNNÄ.



Se on kyllä jännä miten eri tavalla eri ruoka-aineet täyttää mahan. Tää on pelkkää opettelua siitä mikä nyt sopii ja mikä ei ja KUINKA PALJON. Kroppa antaa kyllä merkkejä, kunhan oppisin kuuntelemaan sitä.
Meillä on tänään leivottu kuivakakkua ja söin siitä palan. Nyt on masu epämiellyttävän täysi, mut onneks ei kuitenkaan okseta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti